Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

T-shirt Polo Guard Payper

30,00 
Payper Guard Winter Μακρυμάνικη Μπλούζα Εργασίας Polo με Αντανακλαστικές Ταινίες Ανδρικό, δίχρωμο, κοντομάνικο μπλουζάκι πόλο υψηλής ορατότητας με ανακλαστικές ταινίες. Τρια ταιριαστά κουμπιά με εφέ μαργαριταριού, γιακάς και μανίκια με ραβδώσεις και λεπτή χρωματική αντίθεση στην άκρη τους, πλάγιες σχισμές και κρυφή ραφή στον γιακά. Σύνθεση από 100% πολυεστέρα.

Βραδύκαυστα Σακάκια (τζάκετ) Εργασίας Protector Payper

114,00 
ΒΡΑΔΥΚΑΥΣΤΟ ΤΖΑΚΕΤ PROTECTOR PAYPER Πανωφόρι τύπου τζιν από βαμβάκι αντιστατικό, βραδύκαυστο, ανθεκτικό σε οξέα και ηλεκτρικά τόξα, κατάλληλο για συγκολλητές. Με διπλές αντικρυστές ραφές, ενισχυμένες στα μανίκια, στο πλάι και στην πλάτη. Δύο τσέπες στη μέση και μία τσέπη στο στήθος δεξιά με θήκη για στυλό, όλες με καπάκι που κλείνει με velcro. Εφαρμοστή πλάτη για καλύτερη κάλυψη, που σφίγγει με velcro, μανίκια με ραφές. Μανσέτα με λάστιχο και λουράκι velcro για να σφίγγει περισσότερο. Φερμουάρ με καπάκι μπροστά και κουμπιά-σούστες. Ανακλαστικές ταινίες 3M στους ώμους και στην πλάτη. Πλαστική αποσπώμενη θήκη για κάρτες.

Μπουφάν Εργασίας Ανακλαστικό Dockyard Payper

112,00 
ΠΑΡΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ PAYPER DOCKYARD Δίχρωμο παρκά 4 σε 1 υψηλής ορατότητας. Εξωτερικό τζάκετ χωρίς φόδρα, άνοιγμα με πλαστικό φερμουάρ καλυμμένο από καπάκι που κλείνει με velcro, αναδιπλωμένη κουκούλα στον γιακά, μανίκια με ραφές. 2 μπροστινές τσέπες με καπάκι και velcro: δεξί πέτο με velcro, θήκη smartphone και κρίκο σύνδεσης για θήκη κάρτας στο εσωτερικό της· μία εσωτερική τσέπη με velcro. Δύο ταινίες που περιβάλλουν τον θώρακα, τους ώμους και τα μανίκια. Θερμοκολλημένες ραφές. Εσωτερικό αποσπώμενο και παραγεμισμένο τζάκετ με αφαιρούμενα μανίκια, άνοιγμα με πλαστικό φερμουάρ, ελαστικοποιημένες μανσέτες με στρίφωμα, δυο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ, μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, μια ταινία που περιβάλει τον θώρακα και δυο κάθετες στους ώμους.

Παντελόνια εργασίας 100% Βαμβάκι

25,00 
Παντελόνια εργασίας 100% Βαμβάκι
  • Παvτελόvι εργασίας τύπoυ ΜiIitary ΙEPAΞ µπλε. Ύφασµα Rip Stop σύµµικτo 65% poIyester – 35% βαµβάκι. Πλαϊvές τσέπες, κλείσιµo µε φερµoυάρ και κoυµπί και κoρδόvια στα µπατζάκια.
  • Παντελόνι με θηλιές ζώνης, ελαστική μέση και κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Διπλές ραφές στον καβάλο και στο εσωτερικό του ποδιού, δυο κλασικές μπροστινές τσέπες, μια τσέπη στη δεξιά πλευρά για μετροταινία και μια πίσω τσέπη με καπάκι και κλείσιμο με velcro. Σύνθεση από 100% βαμβάκι.