Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

T-shirt Polo Guard Payper

23,00 
Payper Guard Winter Μακρυμάνικη Μπλούζα Εργασίας Polo με Αντανακλαστικές Ταινίες Ανδρικό, δίχρωμο, κοντομάνικο μπλουζάκι πόλο υψηλής ορατότητας με ανακλαστικές ταινίες. Τρια ταιριαστά κουμπιά με εφέ μαργαριταριού, γιακάς και μανίκια με ραβδώσεις και λεπτή χρωματική αντίθεση στην άκρη τους, πλάγιες σχισμές και κρυφή ραφή στον γιακά. Σύνθεση από 100% πολυεστέρα.

Βραδύκαυστα Σακάκια (τζάκετ) Εργασίας Protector Payper

102,00 
ΒΡΑΔΥΚΑΥΣΤΟ ΤΖΑΚΕΤ PROTECTOR PAYPER Πανωφόρι τύπου τζιν από βαμβάκι αντιστατικό, βραδύκαυστο, ανθεκτικό σε οξέα και ηλεκτρικά τόξα, κατάλληλο για συγκολλητές. Με διπλές αντικρυστές ραφές, ενισχυμένες στα μανίκια, στο πλάι και στην πλάτη. Δύο τσέπες στη μέση και μία τσέπη στο στήθος δεξιά με θήκη για στυλό, όλες με καπάκι που κλείνει με velcro. Εφαρμοστή πλάτη για καλύτερη κάλυψη, που σφίγγει με velcro, μανίκια με ραφές. Μανσέτα με λάστιχο και λουράκι velcro για να σφίγγει περισσότερο. Φερμουάρ με καπάκι μπροστά και κουμπιά-σούστες. Ανακλαστικές ταινίες 3M στους ώμους και στην πλάτη. Πλαστική αποσπώμενη θήκη για κάρτες.  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ Τζάκετ, Βραδύκαυστα ρούχα
ΤΥΠΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Βραδύκαυστο τζάκετ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Payper
ΠΡΟΤΥΠΑ EN ISO 11611:2015, EN ISO 11612:2015, EN 1149-5:2008, EN 13034:2005+A1:2009, EN ISO 13688:2013
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ A1/B1/C1/D1/E3, Class 1 A1, Type PB (6)
ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ 98% Βαμβάκι - 2% Ηλεκτροστατικές ίνες
ΜΕΓΕΘΟΣ XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
ΧΡΩΜΑ Μπλε
       

Μάσκα Προστασίας FFP2 RM201V Wurth

1,50 
Μάσκα προστασίας ffp2 nr wurth. Μάσκα μισού προσώπου λεπτής σκόνης FFP2 NR, λευκή, αναδιπλούμενη, με βαλβίδα εκπνοής, κλιπ μύτης και ελαστικούς ιμάντες με γάντζους για προσάρτηση στο λαιμό. Αυτή η μισή μάσκα προστασίας από τη σκόνη αποτελεί μέρος του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού (ΜΑΠ) για την αναπνευστική προστασία που ρυθμίζεται από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/425. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει προστασία τόσο από στερεά όσο και από υγρά αερολύματα, απόδοση φίλτρου 94%. Πρότυπο: EN149:2001+A1:2009, CE 2834 Τι προστατεύει το φίλτρο FFP2;
  1. Προστατεύει από μέτρια επίπεδα σκόνης.
  2. Προστατεύει από στερεά και υγρά σωματίδια στον αέρα.
  3. Υψηλότερη προστασία από την FFP1
  4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβάτισμα και λείανση.
  5. Φιλτράρει 10 φορές περισσότερα σωματίδια (σε σχέση με μια χειρουργική μάσκα μιας χρήσης).

Μπουφάν Εργασίας Ανακλαστικό Dockyard Payper

99,00 
Παρκά υψηλής ευκρίνειας payper dockyard Δίχρωμο παρκά 4 σε 1 υψηλής ορατότητας. Εξωτερικό τζάκετ χωρίς φόδρα, άνοιγμα με πλαστικό φερμουάρ καλυμμένο από καπάκι που κλείνει με velcro, αναδιπλωμένη κουκούλα στον γιακά, μανίκια με ραφές. 2 μπροστινές τσέπες με καπάκι και velcro: δεξί πέτο με velcro, θήκη smartphone και κρίκο σύνδεσης για θήκη κάρτας στο εσωτερικό της· μία εσωτερική τσέπη με velcro. Δύο ταινίες που περιβάλλουν τον θώρακα, τους ώμους και τα μανίκια. Θερμοκολλημένες ραφές. Εσωτερικό αποσπώμενο και παραγεμισμένο τζάκετ με αφαιρούμενα μανίκια, άνοιγμα με πλαστικό φερμουάρ, ελαστικοποιημένες μανσέτες με στρίφωμα, δυο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ, μια εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, μια ταινία που περιβάλει τον θώρακα και δυο κάθετες στους ώμους.        

Παντελόνια εργασίας 100% Βαμβάκι

21,50 
Παντελόνια εργασίας 100% Βαμβάκι
  • Παvτελόvι εργασίας τύπoυ ΜiIitary ΙEPAΞ µπλε. Ύφασµα Rip Stop σύµµικτo 65% poIyester – 35% βαµβάκι. Πλαϊvές τσέπες, κλείσιµo µε φερµoυάρ και κoυµπί και κoρδόvια στα µπατζάκια.
  • Παντελόνι με θηλιές ζώνης, ελαστική μέση και κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Διπλές ραφές στον καβάλο και στο εσωτερικό του ποδιού, δυο κλασικές μπροστινές τσέπες, μια τσέπη στη δεξιά πλευρά για μετροταινία και μια πίσω τσέπη με καπάκι και κλείσιμο με velcro. Σύνθεση από 100% βαμβάκι.