Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Ταινία (Γάζα) Ρωγμών

1,80 3,50 
Tesa® Professional Fibreglass tape Η αυτοκόλλητη ταινία γυψοσανίδας της tesa® 60101 διαθέτει την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία ταινιών συνένωσης. Με το πολύ ισχυρό και ίσιο πλέγμα από fibreglass, η tesa® 60100 προσφέρει ανθεκτικές και μακράς διαρκείας αρμούς ξηράς δόμησης/γυψοσανίδας. Η εξαιρετική πρόσφυση και η πολύ καλή αντοχή σε εφελκυσμό επιτρέπουν μία μόνο εφαρμογή και λείους φινιρισμένους αρμούς.

Ταινία Μασκαρίσματος

1,60 2,50 

Η tesa® ταινία μασκαρίσματος Standard είναι μια πολυλειτουργική ταινία που πρέπει πάντα να αποτελεί μέρος του εξοπλισμού εάν αποφασίσετε να βάψετε τους τοίχους σας ή θέλετε να ανανεώσετε τελικά το σπίτι σας. Είναι κατασκευασμένο από χαρτί για εύκολη απόρριψη και διατίθεται σε τρία πλάτη για να επιτρέπει το αποτελεσματικό μασκάρισμα σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αν και προσφέρει καλή πρόσφυση στις περισσότερες επιφάνειες, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να αφήνει ορατά ίχνη. Eντός δύο ημερών, η αφαίρεση χωρίς κανένα απολύτως κατάλοιπο είναι ακόμη εγγυημένη.

 • Καλή συγκολλητική δύναμη στις περισσότερες επιφάνειες
 • Αφαίρεση σε 3 ημέρες χωρίς κατάλοιπα
 • Χωρίς διαλύτες

Ταινία Μονωτική Tesa

3,20 
Η μονωτική ταινία tesaflex είναι ένας αξιόπιστος βοηθός για ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και άλλους τεχνίτες. Χαρακτηρίζεται από το σχετικά παχύ υλικό βάσης, υψηλό βαθμό ευκαμψίας και πολύ καλή συγκολλητική συμπεριφορά (ακόμη και σε χάλυβα και σε χαμηλές θερμοκρασίες). Η μονωτική ταινία PVC δεν είναι κατάλληλη μόνο για μόνωση και σήμανση καλωδίων αλλά και για επισκευές και δεματοποίηση. Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα - κόκκινο, μπλε, μαύρο, λευκό, γκρι, πράσινο, κίτρινο και κίτρινο-πράσινο -, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κολλητική ταινία σήμανσης. Η tesaflex είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με όλα τα σχετικά πρότυπα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα.

προϊόν χαρακτηριστικά

 • Ιδανικά κατάλληλη για ηλεκτρικές εφαρμογές, π.χ. μόνωση ή σήμανση καλωδίων
 • Πιστοποιημένη κατά IEC 60454-3-1 (VDE, IMQ, SEMKO), πιστοποιημένη με VOC, σύμφωνη προς RoHS 2.0 και REACH
 • Παχύ ενισχυτικό υλικό (150 μm)
 • Υψηλή διηλεκτρική τάση διάσπασης (7.000 V)
 • Ανθεκτική στη θερμότητα έως +90°C
 • Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις

Ταινία Μονωτική Tesaband Pet Fleece Tesa ®

2,60 
Γενική ταινία για την ομαδοποίηση καλωδίων στο χώρο των επιβατών.
 • απόσβεση θορύβου
 • ανθεκτική στην τριβή
 • ευέλικτη και ήπια
 • ανθεκτική στο σχίσιμο
 • σταθερή δύναμη στο ξετύλιγμα
 • ανθεκτική στην πάροδο του χρόνου
 • ισχυρή συγκόλληση
 • σχίζεται με το χέρι
Elongation at break 20%
tensile strength _ 40 N/cm
Abrasion resistance (10 mm m adrel, LV312) Class B
Abrasion resistance (5 mm m adrel, LV312) Class A
Noise cancellation (LV312) Class C
Temperature resistance max. 105 °C
Temperature resistance min. -40 °C
unrolling force (roll width ≤ 9mm) 9 N/roll (30 m/min)
unrolling force (roll width > 9mm) 9 N/roll (30 m/min)

Ταινία Συσκευασίας Tesa

1,30 
Ταινία Συσκευασίας Tesapack® Η ταινία συσκευασίας tesa® BASIC είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις ανάγκες συσκευασίας σας. Ξετυλίγεται εύκολα, γι ‘αυτό χρησιμοποιείται αβίαστα για τη σφράγιση των χαρτοκιβωτίων και των κιβωτίων σας. Επιπλέον, η ταινία αυτή χωρίς διαλύτες διατίθεται σε τρία μεγέθη: 66mm x 50mm, 50m x 48mm. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε ό,τι χρειάζεται να συσκευάσετε, είτε πρόκειται για αποθήκευση στο υπόγειο είτε στη σοφίτα σας, είτε είναι πακέτο για επιστροφή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και στον χρόνο ταινία είναι διαθέσιμη για να σφραγίσετε αξιόπιστα το κουτί σας.

Η ιστορία επιτυχίας της tesa ξεκίνησε με την ανάπτυξη ενός συγκολλητικού επιδέσμου με ανεπιτυχή πορεία. Ο Paul C. Beiersdorf ήταν ένας φαρμακοποιός που εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη του συγκολλητικού επιδέσμου. Ο Δρ. Oscar Troplowitz ανέλαβε το εργαστήριο από τον ιδρυτή της εταιρείας το 1890. Ο επίδεσμος κολλούσε θαυμάσια, ωστόσο ήταν ερεθιστικός για το δέρμα. Ο Troplowitz μετέτρεψε το ανεπιτυχές εγχείρημα σε πλεονέκτημα. Το 1896 παρουσίασε στην αγορά την πρώτη τεχνική κολλητική ταινία.

Η ονομασία tesa® είναι δημιουργία της γραμματέα Elsa Tesmer. Εργαζόταν στην Beiersdorf στο Αμβούργο, από τον Απρίλιο του 1903 μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 1908. Πρώτα ως υπάλληλος και στη συνέχεια ως υπεύθυνη του γραφείου. Άντλησε την έμπνευσή της από τα δύο αρχικά γράμματα του επιθέτου της και τα δύο τελευταία γράμματα του ονόματός της.