Πολιτική Επιστροφών

 

Προσοχή: Τηλέφωνο επικοινωνίας με το τμήμα επιστροφών 215 215 1240 (Δευτέρα 08:00 – 16:00) ή με email στο eshop@petastools.gr .

 

Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, στην περίπτωση που:

1) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε

2) Το προϊόν είναι ελαττωματικό

3) Επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή για προσωπικούς λόγους

 

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα του Eshop στο info@petsatools.gr ή τηλεφωνικά στο 2152151240 μόνο Δευτέρα 09:00 – 16:00, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής – επιστροφής τους. Αλλαγές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο εάν έχει προηγηθεί επικοινωνία με το παραπάνω αρμόδιο τμήμα. Τα προϊόντα των επιστροφών αποστέλλονται με εταιρεία courier και τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της Εταιρείας.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Διεύθυνση επιστροφών : Σ. ΠΕΤΣΑ & ΣΙΑ ΕΕ, Τμήμα επιστροφών e-shop petsastools.gr, Π.Ο ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΚ 32011. Τηλ. επικοινωνίας 2262031501

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Προσοχή: στα προϊόντα προσφοράς ( Stockhouse ) δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές – αλλαγές, παρά μόνο εάν αφορά την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος.