Η εταιρεία Σ. Πέτσα & ΣΙΑ ΕΕ σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

  • Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)
  • Courier Center (courier)
  • Γενική ταχυδρομική (Courier)
  • Μεταφορική Εταιρεία
  • Με δικό μας μέσο (εντός των ορίων παράδοσης μας) κατόπιν συνεννόησης

Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής (πλην της επιλογής με μεταφορική ή δικό μας μέσο) υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

⚠⚠⚠Όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του εκάστοτε παραλήπτη.

ΓΕΝΙΚΑ

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα και αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες, τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά) καθώς και τις ημέρες που η αποθήκη μας ενδέχεται να είναι κλειστή.

Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού.

ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 3 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η εκτέλεση της παραγγελίας ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά του προϊόντος από εσάς (π.χ : αδυναμία επικοινωνίας μαζί σας, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε, μη αποδοχής από πλευράς σας για καταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας με άλλο τρόπο πληρωμής εφόσον αυτό σας ζητηθεί σε περίπτωση απόρριψης/ αποκλεισμού του αρχικώς επιλεγμένου από εσάς τρόπου πληρωμής) μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας των 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης, η παραγγελία ακυρώνεται. Ειδικά οι παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί θα ακυρώνονται αυτόματα και δίχως άλλη ενημέρωση, με την συμπλήρωση 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατά βάση παραδίδονται στον μεταφορέα εντός μίας εργάσιμης ημέρας, με την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα και ο συνήθης χρόνος παράδοσης στο σημείο που μας έχετε υποδείξει από τον μεταφορέα είναι κατά κανόνα μία εργάσιμη ημέρα για την πόλη της Αθήνας ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες ή και περισσότερο.
Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.
Οι παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τόπος παράδοσης ένα Κατάστημα Γενική ταχυδρομική ως σημείο παραλαβής, παραδίδονται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στο κατάστημα.

⚠⚠⚠ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ!

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά του προϊόντος προς εσάς. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να δηλωθεί άμεσα στο μεταφορέα. Παρακαλούμε άμεσα όπως επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωσή σας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος για πιθανή ζημία κατά την παράδοση του προϊόντος, ώστε εν συνεχεία να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε και προχωρήσουμε το σχετικό σας αίτημα για επιστροφή του προϊόντος. Διευκρινίζεται ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι χρόνοι εκτίμησης της ύπαρξης ζημίας κατά τη μεταφορά επαφίονται στην επιφορτισμένη με την πραγματογνωμοσύνη μεταφορική εταιρεία που πραγματοποίησε την παράδοση.

Αποστολές προϊόντων με μεταφορική εταιρία

  • Οι αποστολές γίνονται μέσω μεταφορικής της επιλογής σας και τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
  • Η παράδοση γίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (από το κατάστημα / αποθήκη μας) για τα Διαθέσιμα προϊόντα.

Συνολική αποστολή παραγγελίας

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 215 215 1240, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.
Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων.
Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.