Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Durocryl Roof Ελαστομερές Στεγανωτικό Ταράτσας

26,60 
Durocryl Roof ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. Επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό επίχρισμα, ιδανικό για τη μόνωση και αδιαβροχοποίηση ταρατσών, κεραμοσκεπών, στηθαίων, φωταγωγών, υδρορροών και γενικότερα για κάθε επιφάνεια που θέλουμε να στεγανοποιήσουμε, αποτρέποντας τη διείσδυση υγρασίας και νερού. To DUROCRYL ROOF είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις ακραίες καιρικές συνθήκες (παγετός – καύσωνας).

Isoroof Υβριδικό Ελαστομερής Στεγανωτικό Πολυουρεθάνης PU Hybrid

45,00 
Isooroof υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό pu hybrid. το στεγανωτικό ταρατσών Isoroof PU Hybrid Vernilac είναι νέας τεχνολογίας στεγανωτικό ταρατσών κατασκευασμένο με πολυουρεθανικές ακρυλικές ρητίνες νερού υψηλής ελαστικότητας, που αλληλοδικτυώνονται παρουσία της ηλιακής UV ακτινοβολίας (UV Curable). Σχηματίζει μια αδιαπέραστη μεμβράνη από την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά προσφέροντας κορυφαία και μακροχρόνια προστασία έως και 15 χρόνια, ανάλογα με τον αριθμό των στρώσεων και τον τύπο του οπλισμού. Η επιφάνειά του σκληραίνει γρήγορα και δεν κολλάει. Δεν βρωμίζει εύκολα, αφού η επιφάνειά του δεν επιτρέπει στη σκόνη και στους ρύπους να επικαθήσουν, διατηρώντας έτσι το λευκό του χρώμα και τις καινοτόμες ιδιότητές του. Εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες από +80°C έως -25°C, ώστε να διατηρεί την ελαστικότητά του και να μην κάνει ρωγμές. Μειώνει τη θερμοκρασία των ταρατσών το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα. Προεργασία: αφαιρούμε σαθρά υλικά, σκόνη, άλατα, λάδια, πρασινάδες, υπολείμματα ασφαλτικών επιστρώσεων. Στοκάρουμε μικρό ρωγμές  (Vernilac, spatocryl elastic). Στις μεγαλύτερες ρωγμές πρώτα γεμίζουμε με κορδόνι πολυουρεθάνης και μετά στοκάρουμε. Τους αρμούς διαστολής τους “γεφυρώνουμε” με πολυεστερικό ύφασμα εμποτισμένο με Vernilac isoroof hybrid. Ασταρώνουμε με αδιάβροχο ακρυλικό αστάρι διαλύτη Vernilac Durocoat. Αραίωση: δεν απαιτείται. Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση. Εφαρμογή: Ανακατεύουμε καλά πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εφαρμόζουμε με πινέλο, ρολό, πιστόλι, ή airless δύο χέρια σταυρωτά με ιδιαίτερη έμφαση στα δυσπρόσιτα σημεία. Το προϊόν μονώνει κ στεγανοποιεί οριζόντιες αλλά και κάθετες επιφάνειες από μπετόν, σοβά, τούβλα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες παλιάς και νέας κατασκευής. Δεν εφαρμόζουμε το προϊόν σε καύσωνα και παγετό. Στέγνωμα: στην αφή σε 3-4 ώρες. ξαναβάφουμε μετά από 12-24 ώρες. Τα διαστήματα αυτά μεγαλώνουν αν υπάρχει αυξημένη υγρασία ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Απόδοση: 1,2-1,4 μ²/λίτρο Καθαρισμός εργαλείων: με νερό και σαπούνι και αν χρειαστεί με διάλυμα απορρυπαντικού.

Πλαστικό Βασικά Χρώματα Superpal Classic Vernilac

3,72 8,80 
Superpal classic Πλαστικό Χρώμα Vernilac Το SUPERPAL CLASSIC είναι διακοσμητικό πλαστικό χρώμα, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, που διακρίνεται για τη μεγάλη του καλυπτικότητα, την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις του. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα, γυψοσανίδα, νοβοπάν και σχηματίζει μία λεία και βελούδινη ματ επιφάνεια με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο, τα απορρυπαντικά και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το SUPERPAL CLASSIC συνδυάζει ευκολία εφαρμογής, ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.
Χρήση Σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από μπετόν, σοβά, τούβλο, ξύλο, γυψοσανίδα, νοβοπάν, κ.λπ.
Απόδοση Περίπου 12-14 m2 ανά λίτρο σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και τον τρόπο εφαρμογής.
Στέγνωμα - Επαναβαφή Το χρώμα στεγνώνει επιφανειακά σε 1 ώρα. Επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία - υγρασία)
Αποχρώσεις Διατίθεται σε λευκό και χρωματίζεται σε απεριόριστες αποχρώσεις, μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων, COLOR CREATIONS της VERNILAC.
Συσκευασίες 200 gr. / 500 gr. / 750 ml. / 3 lt. / 10 lt.

Πλαστικό Χρώμα Λευκό Decopal Vernilac

13,60 38,70 
Πλαστικό Χρώμα Λευκό Decopal Vernilac. Το DECOPAL είναι ένα οικονομικό πλαστικό χρώμα γενικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία και διακόσμηση εσωτερικών επιφανειών όπως τοίχοι, ταβάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια. Αποτελεί την πλέον οικονομική λύση, για χώρους που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα, όπως μεγάλα δημόσια έργα, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, μπετόν, τούβλο, ξύλο, γυψοσανίδα, προσφέροντας μία όμορφη λεία ματ επιφάνεια. Το DECOPAL συνδυάζει μεγάλη λευκότητα, υψηλή καλυπτικότητα, απόδοση, ευκολία εφαρμογής και πολύ καλό άπλωμα.
Χρήση Σε νέες ή παλιές εσωτερικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα, κ.ά.
Απόδοση Περίπου 12-14 m²/lt ανά στρώση, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Στέγνωμα - Επαναβαφή Το χρώμα στεγνώνει επιφανειακά σε 60 λεπτά. Επαναβάφεται σε 3 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία-υγρασία).
Αποχρώσεις Διατίθεται σε λευκό. Οι βάσεις του DECOPAL χρωματίζονται σε απεριόριστες ανοικτές και σκούρες αποχρώσεις, μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων, COLOR CREATIONS της VERNILAC.
Συσκευασίες 3 lt. / 9 lt.

Πλαστικό Χρώμα Λευκό Duropal Vernilac

6,50 52,70 
Πλαστικό Χρώμα Λευκό Duropal Vernilac Οικονομικό πλαστικό χρώμα, με μεγάλη καλυπτική ικανότητα, κατάλληλο για την προστασία και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, μπετόν, τούβλο, ξύλο, γυψοσανίδα, προσφέροντας μία λεία και ομοιόμορφη ματ επιφάνεια. Το DUROPAL συνδυάζει μεγάλη καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και ευκολία εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.
**Χρήση Σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, μπετόν, τούβλο, ξύλο, γυψοσανίδα, κ.λπ.
**Απόδοση Περίπου 12-14 m²/lt, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
**Στέγνωμα - Επαναβαφή Tο χρώμα στεγνώνει επιφανειακά σε 1 ώρα. Επαναβάφεται σε 3 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία-υγρασία).
**Αποχρώσεις Διατίθεται σε λευκό. Οι βάσεις του DUROPAL χρωματίζονται σε απεριόριστες αποχρώσεις, μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων, COLOR CREATIONS της VERNILAC.
**Συσκευασίες 750 ml. / 3 lt. / 9 lt.

Πλαστικό Χρώμα Λευκό Novopal Vernilac

8,30 74,60 
Πλαστικό Χρώμα Λευκό Novopal Vernilac Το NOVOPAL είναι ένα άοσμο διακοσμητικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, μεγάλης καλυπτικότητας, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες, με μεγάλη αντοχή. Διακρίνεται για την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις του. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, μπετόν, τούβλα, γυψοσανίδα, ξύλα, νοβοπάν, κ.λπ. και σχηματίζει μια λεία και βελούδινη ματ επιφάνεια με πολύ καλές αντοχές στο πλύσιμο, τα απορρυπαντικά και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το NOVOPAL παρέχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα, ενώ ταυτόχρονα, χάρη στην ειδική του ρεολογία, παρουσιάζει εξαιρετική ευκολία εφαρμογής. Το NOVOPAL εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.
Χρήση Σε κατοικίες και εμπορικές εφαρμογές όπου απαιτείται ένα ματ φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζεται σε νέες ή παλιές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα, τούβλο, σπατουλαριστά, αμιαντoτσιμέντο, ξύλο, κ.λπ. Είναι ιδανικό προϊόν για εφαρμογές στις οποίες απαιτούνται εξαιρετικές αντοχές, μακροχρόνια προστασία και αναλλοίωτες αποχρώσεις στο πέρασμα του χρόνου.
Απόδοση Περίπου 12-14 m²/lt, ανά στρώση, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Στέγνωμα - Επαναβαφή Το χρώμα στεγνώνει επιφανειακά σε 1 ώρα. Επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία - υγρασία). Εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 8°C.
Αποχρώσεις Διατίθεται σε λευκό και χρωματίζεται σε απεριόριστες αποχρώσεις, μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων, COLOR CREATIONS της VERNILAC.
Συσκευασίες 750 ml. / 3 lt. / 9 lt.